Ξέρετε βρε τα γνωστά! Παίρνετε μολύβι και χαρτί ή ακόμα καλύτερα κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και κατεβάστε την για να την έχετε πάντα αποθηκευμένη.
-Μπορείτε αντί για φρέσκο γάλα να χρησιμοποιήσετε εβαπορέ γάλα.
*ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι σημαντικό τα υλικά να είναι όλα παγωμένα και όχι σε θερμοκρασία δωματίου για να πετύχει.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
🍽Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή αλλά και άλλες πολλές συνταγές μου και να τις εκτυπώσετε στο προφίλ μου στο cookpad.com/gr.
Α και λατρεύω το παγωτό! Ευχαριστώ Μαρία την κράτησα τη συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό καλοκαίρι να περάσεις
Άννα μου, να το φτιάξεις αφού σου αρέσει το παγωτό.
ΔιαγραφήΚαλό Καλοκαίρι να έχεις!
Μη γελάς Μαρία αλλά πάνε χρόνια κάμποσα, νομίζω το 2014, που το έφτιαχνα στο περίπου αυτό το παγωτό. Μάλιστα έκοβα και μπισκότα γεμιστά σε κομματάκια και τα έριχνα μέσα. Ήταν πολύ καλό. Μόνο που στην κατάψυξη γινόταν αφόρητα σκληρό ρε γμτ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε καλοφάγωτο και πάντα έτσι όμορφες συνταγές.
Γιάννη μου, δεν γελάω. Παλιά έφτιαχνα παγωτό αυτά της Γιώτης και έριχνα και μπισκότο αλλά δεν πολύ μου άρεσε.
ΔιαγραφήΑυτό δεν γίνεται σκληρό, μια χαρά!
Να είσαι καλά!