🔝My Top 5 Favorites #20:5️⃣Αγαπημένα Ξένα Soundtrack

🔝My Top 5 Favorites #20:5️⃣Αγαπημένα Ξένα Soundtrack
🔝My Top 5 Favorites #20:5️⃣Αγαπημένα Ξένα Soundtrack

 

  Την περασμένη Κυριακή σας είχα παρουσιάσει τα 5️⃣Αγαπημένα μου Ελληνικά Soundtrack και σήμερα ήρθε η σειρά να σας παρουσιάσω την επόμενη κατηγορία της στήλης 🔝My Top 5 Favorites με τα 5 αγαπημένα μου ξένα soundtrack". Μιλάω ξεκάθαρα για τραγούδια κι όχι instrumental κομμάτια.    

  ❗️Παρακάτω ακολουθεί η δική μου λίστα, με τα πέντε που μου έρχονται πάντα πρώτα στο μυαλό.

 

▂ ▃ ▅ █ ♪♫♫♪

 

5) Puff Daddy featuring Jimmy Page - "Come With Me" (Godzilla OST, 1998)

 Τι κι αν έχουν περάσει χρόνια, το συγκεκριμένο τραγούδι παραμένει αναγνωρίσιμο από την πρώτη νότα και είναι ένα από τα πρώτα που μου έρχονται γρήγορα και αυτόματα στο μυαλό όταν μιλάμε για ξένα Soudtrack. Μπορεί ο Puff Daddy, δεν ξέρω γιατί (τουλάχιστον τότε δεν ήξερα γιατί, Σήμερα με όλα όσα έχουν βγει στην φόρα για αυτόν, μάλλον πια ξέρω!) να μην μου άρεσε από ποτέ σαν φυσιογνωμία, παραδέχομαι όμως ότι στο εν λόγω κομμάτι είναι φοβερός. Για την εν λόγω ταινία με θέμα τον "Godzilla", αν και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τόσες και τόσες, αυτή του 1998 παραμένει η αγαπημένη μου. 

Soundtrack

4)Faith Hill - "The're you'll Be" (Pearl Harbor OST, 2001)

  Πραγματικά ένα πανέμορφο τραγούδι και ακόμα πιο όμορφη η μουσική του που ευτυχώς ακούγεται στην ταινία και με το παραπάνω. Η εν λόγω ταινία για κάποιον συγκινητικό λόγο την αγαπώ ιδιαίτερα. Πες για την ιστορία του Περλ Χάρμπορ, πες για την υπέροχη φωτογραφία, τα υπέροχα ρούχα, μακιγιάζ και στυλ της εποχής, πες για τους συμπαθητικούς ηθοποιούς, ιδιαίτερα τον πάντα ξεχωριστό Josh Hartnett, πες ότι έχει τρομερές (υπερβολικές μεν) σκηνές μάχες και εφέ, πες για το Love Story μέσα στον πόλεμο, πες την συγκίνηση και την ελπίδα που βγάζει και γενικά ξεχωρίζει από το ασταμάτητο μουσικό background. Πάντως, είναι από τις ταινίες που κάθε φορά που προβάλετε στην TV και η αλήθεια είναι πως παίζετε συχνά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καθίσω να τη δω. Το τραγούδι το έχω χρόνια στην μουσική λίστα του κινητού μου και το ακούω συχνά! 
 

 Soundtrack

 

3)Savage Garden - "Animal Song" (The Other Sister OST, 1999)

   Πρώτα απ' όλα, το ότι είναι τραγούδι των υπερλατρεμένων μου Savage Garden, φτάνει και περισσεύει να είναι αυτόματα αγαπημένο. Μέχρι και σήμερα αγαπώ υπερβολικά όλα τους τα τραγούδια, στην μουσική λίστα του κινητού μου εννοείται και υπάρχει το συγκεκριμένο τραγούδι και μερικά ακόμα δικά τους και τα ακούω κάθε μέρα. Όπως επίσης τα δυο cd που πρόλαβαν και έβγαλαν (δυστυχώς πριν διαλυθούν γρήγορα) συνεχίζω να τα λιώνω.
 
  Το εν λόγω τραγούδι ακούγεται στην ίσως όχι και τόσο γνωστή κωμική τρυφερή αισθηματική ταινία "The Other Sister (στα ελλ. Μια αλλιώτικη αγάπη)" του 1999. 
  Το στόρι έχει ως εξής: Μια ελαφρώς διανοητικά καθυστερημένη 24χρονη αποφασίζει να σπουδάσει και να ζήσει μόνη της, παρά τις αντιρρήσεις της υπερπροστατευτικής μητέρας της. Μέσα σε όλα αυτά ερωτεύεται έναν νεαρό στην ίδια διανοητική κατάσταση με την ίδια και προσπαθούν με χίλια δυο εμπόδια να παντρευτούν και να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή, όπως ο καθένας. 
   Αν δεν την έχετε δει, βάλτε την οπωσδήποτε στην λίστα. Είναι χαριτωμένη, τρυφερή και περνάει αρκετά κοινωνικά μηνύματα.
 

Soundtrack

Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε περισσότερες αναρτήσεις της Μουσικής στήλης: ♪Let's Talk About Music
Διαβάστε περισσότερες αναρτήσεις της Μουσικής στήλης: Music Obsessions
🎶24 Days Challenge, Day #12: Μ… όπως λέμε... Μουσική!

 

Soundtrack


2)Boyzone - "Picture of You" (Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής OST, 1997)

  Λάτρεψα όσο δεν πάει το Boy Band Boyzone. Έχω σχεδόν όλα τους τα cd και τα Best Of τους. Βλέπετε είναι και η αγαπημένη μου δεκαετία τα 90's, οπότε θυμάμαι τα πάντα από τις μουσικές εκείνης της εποχής, της καλύτερης εποχής. 
 Το συγκεκριμένο ρυθμικό τραγούδι τους με το συγκεκριμένο video clip για την ταινία του αγαπημένου όλων μας "Μίστερ Μπιν", ο συνδυασμός όλων αυτών είναι για μένα σούπερ αγαπημένο. Και ναι το τραγούδι είναι σούπερ διασκεδαστικό και κάθε φορά που το ακούω τρελοχαίρομαι.🤣


Soundtrack

 

1)Survivor - "Eye of the Tiger" ('Rocky III OST, 1982)

 Όποιος με ξέρει και ξέρει μουσικά πόσο υπερβολικά λατρεύω το "Eye Of The Tiger", θα περίμενε πως το No1 τραγούδι soundtrack θα ήταν αναμενόμενα ΑΥΤΟ βρε παιδί μου. Από την άλλην, είναι πασίγνωστο, και ποιος δεν το ξέρει;!
  Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ αυτό το τραγούδι. Τα έχω πει ΕΔΩ και ΕΔΩ!


Soundtrack  

 

📍Κι άλλα αγαπημένα ξένα Soundtrack:



▂ ▃ ▅ █ ♪♫♫♪


   Αυτό ήταν λοιπόν, το 20ο Top5 με τα δικά μου 5 Ξένα Soundtrack. 
Ποια είναι τα 5 δικά σας αγαπημένα;
 
 
 
Top 5 Favorites (banner) 2023
Top 5 Favorites (banner) 2013
    
📍Θα επιστρέψω την επόμενη Κυριακή με την επόμενη 21η κατηγορία:
🔝My Top 5 Favorites #21:5️⃣Αγαπημένα Συγκροτήματα

 

▂ ▃ ▅ █ ♪♫♫♪




 
Διάβασε τις προηγούμενες αναρτήσεις
🔝My Top 5 Favorites #19:5️⃣Αγαπημένα Ελληνικά Soundtrack






✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

 
 
Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes