🔝Το “My Top 5 Favorites” are back again! Vol.2 (2024)

My Top 5 Favorites by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫
🔝 “My Top 5 Favorites”


  Και ο Οκτώβριος του 2024 ξεκινάει επιτέλους με ποστάρισμα στο blog μου και καιρός ήταν γιατί μου έλειψε. Καινούργιος μήνας παιδιά!

  Και ναι δεν το πιστεύω ούτε κι Εγώ η ίδια πως μετά από χρόνια (για την ακρίβεια 11 ολόκληρα χρόνια και Παναγιά μου πότε πέρασαν τόσα χρόνια;!) επιστρέφω με το Δικό μου Blog τύπου challenge "Top 5 Favorites", αν το θυμάστε (οι παλιότεροι)... που αν δεν το θυμάστε δίκαιο θα έχετε αφού το άφησα Εγώ η ίδια στην μέση και στην άκρη και στην τύχη του μην σας πω.😒 Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέχασα ποτέ. Πάντα το είχα στο πρόγραμμα να το επαναφέρω στο προσκήνιο, να το συνεχίσω και ασφαλώς να το ολοκληρώσω, γιατί προσωπικά το αγάπησα από τότε που το εμπνεύστηκα, το 2013.
 
    📍Διαβάστε την αρχική δημοσίευση όταν το ξεκίνησα:
🔝Τα “My Top 5 Favorites” are coming soon! Vol.1 (2013)
 
  Έτσι για την πληροφορία! Το ξεκίνησα τον Αύγουστο του 2013 και το πήγα μέχρι τον Ιούνιο του 2015 κι ύστερα... η εγκατάλειψη.😳 Ξεκίνησα να το επαναφέρω γράφοντας αυτή την ενημερωτική ανάρτηση και κάποιες από τις υπόλοιπες κατηγορίες τον Σεπτέμβρη του 2022 και μετά έμειναν για μια ακόμη φορά στα "Πρόχειρα", μαζί με τόσα άλλα άρθρα/αναρτήσεις που έχω γράψει και είναι αποθηκευμένα στα "πρόχειρα" και περιμένουν να δημοσιευτούν... στην ώρα τους.
 
  Και σκέφτομαι Σήμερα πως χρονικά τίποτα δεν έγινε τυχαία, ούτε όταν το ξεκίνησα, ούτε όταν το άφησα στην μέση και γενικά την περιορισμένη ασχολία μου με το blog μου. Άσε που μου συνέβησαν και ένα σωρό τρανταχτά γεγονότα και ξεκίνησα για μία ακόμη φορά τη ζωή μου από το μηδέν, οπότε υπάρχει και μια λογική εξήγηση και στην ροή και στην εξέλιξη του χρόνου.

  Και θυμάμαι πως το 2015 ήρθαν πράγματα και άνθρωποι στην ζωή μου και "έκλεψαν" και δεν εκτίμησαν το περισσότερο πολύτιμο χρόνο μου και τελικά Mega Tragiko Lathos.😎 Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τα ίδια τραγικά λάθη δεν ξανά γίνονται. Και έχω πάει παρακάτω...!
 
  Σήμερα, ο πολύτιμος χρόνος μου μοιράζεται σε σωστά πράγματα, δουλειά, ταξίδια, ασχολίες, επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια και ειδικά σε σωστούς άξιους πλέον ανθρώπους. Λίγο την κούραση να μετριάσω, λίγο να πάψω να τρέχω υπερβολικά όπως μια ζωή σαν τον Βέγγο, λίγο ότι είναι περιορισμένος ο χρόνος, λίγο να έχω ένα καλύτερο πρόγραμμα, λίγο να είμαι πιο συνεπής στο όποιο πρόγραμμα μου και φυσικά υγιής να είμαι και όλα θα γίνουν. 

  Το θετικό είναι ότι ποτέ δεν άφησα τίποτα να χαθεί, σε όλα συνεχίζω να δουλεύω από λίγο έως πολύ και πάντα μετ' εμποδίων (τι ποιο σύνηθες;) αλλά και κάποιες φορές με το να τα αφήνω στην άκρη για πάρα πολύ καιρό. Αλλά είπαμε! καλά να είμαι, όλοι να είμαστε και όσα θέλουμε θα γίνουν.
 
   Και για να μην τα πολυλογώ με κάπως άσχετα, ήρθε η ώρα επιτέλους να σας παρουσιάσω τις υπόλοιπες 8 κατηγορίες των δικών μου αγαπημένων Top 5 Favorites, που έχουν μείνει από το συγκεκριμένο δρώμενο μου. Έχουν ανέβει από παλιά οι πρώτες 17 αναρτήσεις και είναι ήδη έτοιμες γραμμένες και οι υπόλοιπες 8 που έχουν απομείνει. Οπότε τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα τις επόμενες 8 Κυριακές θα διαβάζετε τα δικά μου αγαπημένα. 
  
  Και μάλιστα ξεκινάμε χωρίς καμία καθυστέρηση από αυτήν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με την θεματική 18η:5️⃣Αγαπημένα Eurovision Τραγούδια. Θα χαρώ να σας έχω μαζί μου να μοιραστούμε παρέα εδώ με σχόλια/μηνύματα και με post γιατί όχι; τα Top5 Αγαπημένα μας.

 
My Top 5 Favorites 2013 - 2024

 📌Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ολοκληρωμένες αναρτήσεις  με τα θέματα του "🔝My Top 5 Favorites".
25 θέματα!
25 χ 5=125 αγαπημένα!
25 posts!
  Μέχρι τότε κάντε κλικ στους παρακάτω ενεργούς συνδέσμους και (ξανά) διαβάστε τις πρώτες 17 κατηγορίες που σας έχω ήδη παρουσιάσει.


🔝🔝🔝
📍Τα 25 θέματα είναι τα εξής:
(Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να διαβάσετε την αντίστοιχη ανάρτηση)
🔝My Top 5 Favorites #14:5️⃣Αγαπημένα ξένα τραγούδια
 
📌Προσεχώς θα ανέβουν και τα παρακάτω!
κάτω βέλος
🔝My Top 5 Favorites #18:5️⃣Αγαπημένα Eurovision Τραγούδια
🔝My Top 5 Favorites #19:5️⃣Αγαπημένα Ελληνικά Soundtrack
🔝My Top 5 Favorites #20:5️⃣Αγαπημένα Ξένα Soundtrack
🔝My Top 5 Favorites #21:5️⃣Αγαπημένα Συγκροτήματα
🔝My Top 5 Favorites #22:5️⃣Αγαπημένοι Συγγραφείς
🔝My Top 5 Favorites #23:5️⃣Αγαπημένοι Ποιητές
🔝My Top 5 Favorites #24:5️⃣Αγαπημένα Κινούμενα/Comic σχέδια
🔝My Top 5 Favorites #25:5️⃣Αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια
 
 
   😃ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ😃λοιπόν να έχουμε με έναν υπέροχο, ήρεμο, δροσερό Οκτώβρη.
 
 

 Μαρία / Maria

 


📍Διάβασε επίσης:


✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ και...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

 
 
Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes