🔝My Top 5 Favorites #21:5️⃣Αγαπημένα Συγκροτήματα/Μπάντες

🔝My Top 5 Favorites #21:5️⃣Αγαπημένα Συγκροτήματα
 🔝My Top 5 Favorites #21:5️⃣Αγαπημένα Συγκροτήματα

 

   Η επόμενη, κατηγορία της στήλης 🔝My Top 5 Favorites που θα σας παρουσιάσω αυτή την εβδομάδα είναι τα 5 δικά μου αγαπημένα Συγκροτήματα". Στην 5άδα μου θα δείτε μόνο ξένα, από ελληνικά δεν υπάρχει κάποιο που ήταν ή είναι τόσο μα τόσο αγαπημένο για να είναι στο Top5.


📍Tag: #SyllegwMyTop5Favorites


  ❗️Παρακάτω ακολουθεί η δική μου λίστα, με τα πέντε αγαπημένα μου συγκροτήματα ή μπάντες.

 

▂ ▃ ▅ █ ♪♫♫♪

 

 

 5) Duran Duran

  Τους έμαθα το 1997, όταν άρχισα να ακούω και ξένη μουσική. Ήταν η εποχή που άκουγα περισσότερο ξένη μουσική (βέβαια ειδικά pop) και άρχισα να μαθαίνω διαφορετικές μουσικές, διάφορους καλλιτέχνες από περασμένες δεκαετίες. Ήταν και που έβλεπα φανατικά MAD TV & MTV Europe, άκουγα πολύ ραδιόφωνο, αγόραζα όλα τα μουσικά και μη περιοδικά. Άκουσα τότε λοιπόν στον Kiss fm το τραγούδι τους "Ordinary World" και αυτό ήταν, κόλλησα με τα τραγούδια τους και τον ήχο τους.

🎼♫♫🎼

 

4) Bon Jovi

  Έλα τώρα αγαπώ Bon Jovi και σχεδόν όλα τους τα τραγούδια. Γιατί έχουν πει τραγουδάρες, γιατί είναι σούπερ ωραίοι άνθρωποι και δε ο Jon Bon Jovi που είναι και φιλάνθρωπος. Κάπου διάβασα ότι θα βγει και ντοκιμαντέρ για τον ίδιο που μιλάει για την καριέρα του, το συγκρότημα, τη ζωή του και το πρόβλημα υγείας με τις φωνητικές χορδές του. Θα είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον! Αγαπημένο τραγούδι το "It's My Life" (2000) που με το που ακούς την εισαγωγή ξεσηκώνεσαι παλαβά.

 

🎼♫♫🎼

 

 3) Backstreet Boys

 
  Το αγαπημένο μου Αμερικάνικο Boy Band μέχρι και σήμερα που συνεχίζουν ακάθεκτοι. Στην αγαπημένη δεκαετία και εποχή των 90's μεσουρανούσαν ένα σωρό Boy Bands (βλέπε *NSYNC, Boyzone, Westlife, Five, Hanson κ.α.) αλλά και Girl Groups/Bands (βλέπε Spice Girls, B*witched, Destiny's Child, TLC, All Saints, Atomic Kitten  κ.α.) της pop μουσικής με τα ωραία αγόρια και κορίτσια, με τις ωραίες φωνές, τα casual outfits, τα ωραία καλαίσθητα βίντεο κλιπ χωρίς γύμνια, τις ωραίες χορογραφίες και τα ωραία τους χαρούμενα χιτάκια-popάκια τραγούδια. Νομίζω τα λάτρευα όλα μα όλα! Σίγουρα πάντως τους άκουγα όλους και ξέρω όλα τα τραγούδια εκείνης της ωραίας εποχής. 
  Τους BSB τους έμαθα αρχικά με το τραγούδι τους "Get Down (You're The One For Me)". Μετά από εκεί, μέχρι και σήμερα αγαπώ όλα τους τα τραγούδια. Με το πιο αγαπημένο μου τραγούδι και βίντεο κλιπ το "Show Me The Meaning Of Being Lonely".

 

🎼♫♫🎼

 

Διαβάστε επίσης:
Διαβάστε περισσότερες αναρτήσεις της Μουσικής στήλης: ♪Let's Talk About Music
Διαβάστε περισσότερες αναρτήσεις της Μουσικής στήλης: Music Obsessions
🎶24 Days Challenge, Day #12: Μ… όπως λέμε... Μουσική!

 

🎼♫♫🎼

 

2) Linkin Park

 
  Από τα πιο ξεχωριστά συγκρότημα που έχουν υπάρξει. Αγαπώ κάθε μουσική τους σύνθεση, κάθε  στιχουργικό συναίσθημα, κάθε εντυπωσιακό βίντεο κλιπ τους, κάθε μα κάθε hard ή light τραγούδι τους, τη φωνή του frontman των Linkin Park, του αδικοχαμένου Chester Bennington (με τις φοβερές οκτάβες του), που τόσο στενοχωρήθηκα όταν έμαθα πώς έφυγε από τη ζωή. Μια αγάπη παραπάνω έχω στο τραγούδι τους "Leave Out All The Rest". 

 

🎼♫♫🎼

 

1) Savage Garden

 Εντάξει, αναμενόμενο το no.1, έ; Το έχω αναφέρει ήδη σε προηγούμενη σχετική ανάρτηση ότι λατρεύω Για Πάντα τους Αυστραλούς Savage Garden, κι ας μην υπάρχουν δυστυχώς πια σαν ντουέτο. Μπορεί σε όλη την πορεία τους να κυκλοφόρησαν δυο studio albums (τα οποία έχω και τα ακούω μέχρι και σήμερα) τα "Savage Garden" (1997) & "Affirmation" (1999), τα τραγούδια τους παραμένουν υπερλατρεμένα και αξέχαστα. Τραγούδια το ένα καλύτερο από το άλλο, με ελκυστικές μουσικές, προσεγμένοι στίχοι να μιλούν για τις σχέσεις με τον εαυτό μας, με τους γύρω μας, για τους ραγισμένους έρωτες που ψάχνουν να ενώσουν ξανά τα κομμάτια, για την μοναξιά των ανθρώπων, για τις κοινωνικές αλήθειες... και η φωνή και η ερμηνεία του Darren Hayes είτε ως ντουέτο της μπάντας είτε αργότερα ως solo με εξίσου ωραία τραγούδια.
  Έχω μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη αγάπη σε τέσσερα τραγούδια τους, που δεν λείπουν από την μουσική μου λίστα και τα ακούω σχεδόν κάθε μέρα. Η μπαλάντα "I Knew I Loved You" (όταν τους στίχους τους έχεις -ευτυχώς ή δυστυχώς- ζήσει στην πραγματικότητα), "Affirmation" (τόσα "πιστεύω" της κοινωνίας που δύσκολα οι άνθρωποι μπορούν να δεχτούν και να αποδεκτούν), "The Animal Song" (Cause I want to live like animals, Careless and free like animals) & το πανέμορφο γεμάτο μηνύματα ζωής για την πάλη με τον εαυτό μας "Crash and Burn" (When you feel all alone and the world has turned its back on you, Let me be the one you call, You're not alone).



▂ ▃ ▅ █ ♪♫♫♪


   Αυτό ήταν λοιπόν, το 21ο Top5 με τα δικά μου 5 Αγαπημένα Συγκροτήματα. 
Ποια είναι τα 5 δικά σας αγαπημένα;
 
 
 
Top 5 Favorites (banner) 2023
Top 5 Favorites (banner) 2013
    
📍Θα επιστρέψω την επόμενη Κυριακή με την επόμενη 22η κατηγορία:
🔝My Top 5 Favorites #22:5️⃣Αγαπημένοι Συγγραφείς


🎼♫♫🎼




 
Διάβασε τις προηγούμενες αναρτήσεις
🔝My Top 5 Favorites #19:5️⃣Αγαπημένα Ελληνικά Soundtrack
🔝My Top 5 Favorites #20:5️⃣Αγαπημένα Ξένα Soundtrack






✿⊱┈┈╮ΣΥΛΛΕΓΩ_ΣΤΙΓΜΕΣ╭┈┈⊰✿
 
Newsletter / Ενημερωτικό Δελτίο by ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫

  Αν επιθυμείς μπορείς να κάνεις εγγραφή στο Newsletter μου για να γίνεις ένας από τους Συλλεκτικούς Αναγνώστες μου, να ενημερώνεσαι άμεσα για τα δημιουργικά πράγματα του blog, να μαθαίνεις τα πιο special νέα μου, να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, όπως επίσης να έχεις πρόσβαση στην Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του blog.




Μπορείς επίσης να με στηρίξεις απλά Κλικ...
Buy Me a Coffee by ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ

 
 
Η παρούσα ανάρτηση, όπως και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτού του blog/site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία των 3 ιστολογίων (blogs) ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫, Οι Συγγραφικές Μου Στιγμές & ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ και ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ by mariaparask29_photography.
Συνεπώς σύμφωνα με τον Νόμο Ν.2121/1993 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αντιγραφή ή τροποποίηση, αναδημοσίευση, αποθήκευση και γενικά η αναπαραγωγή από οποιονδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο χωρίς πρώτα την ενημέρωση, συγκατάθεσή και έγκρισή της κατόχου. 
 Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  
Όλα είναι επίσημα αποθηκευμένα! 

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας καλοδεχούμενα!!!
*Παράκληση! ΜΗΝ γράφετε σε greeklish!
*ΌΧΙ Spam, ΟΧΙ υβριστικά σχόλια!
*Καλό θα ήταν πρώτα να διαβάσετε την Πολιτική Απορρήτου GDPR & τους Όρους Χρήσης του blog. Θα τα βρείτε πάνω στο Menu.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψή σας!

ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ



Follow by e-mail

MY INSTAGRAM PORTFOLIO

My Instagram

Copyright © ♫ΣΥΛΛΕΓΩ ΣΤΙΓΜΕΣ♫. Made with by OddThemes